Beurzen

Jouw beurs in Next Qube in de Midden Nederland Hallen: duurzaam & schaalbaar!

Next Qube Midden Nederland Hallen congreszaal

Een onvergetelijke beurs organiseren? Met 2.500 vierkante meter vloeroppervlakte is Next Qube in de Midden Nederland Hallen dé ideale locatie voor jouw beurs! Modern, ruim opgezet en toch sfeervol. Kom jij Next Qube ontdekken? Alles staat voor je klaar en is schaalbaar naar wens!

Trap je beurs af in the Next Qube: plug-and-play ruimte tot 750 personen

Next Qube is een plug-and-play ruimte voorzien van 4K-camera’s, mindblowing licht en geluid, drie grote schermen, een podium én software om jouw content online te delen. Next Qube biedt ruimte voor 750 zitplaatsen. Liever groter? Betrek dan het naastgelegen paviljoen erbij om hier een beursvloer, inspiratieplein of foodplaza te realiseren. Dit zorgt voor de ideale setting voor congressen, relatie events en personeelsbijeenkomsten, waarbij je zowel online en fysieke elementen kunt inzetten om interactie te creëren met het publiek.

Maak impact op jouw gasten, zowel online als offline

Als je Next Qube boekt, krijg je daarbij ook een verbluffend pakket aan technische faciliteiten. Hierdoor krijgt jouw verhaal écht impact. Of je publiek nu live in de zaal zit, thuis achter het scherm of allebei: Next Qube neemt jouw publiek moeiteloos mee! Met onze studiofaciliteiten creëer je gemakkelijk een interactief programma waarbij je fysieke en/of online sprekers betrekt. Over de techniek hoef je je dus geen zorgen te maken.

Midden Nederland Hallen: 15 flexibel inzetbare subruimtes

Enthousiast geworden over Next Qube, maar heb je nóg meer ruimte nodig? Geen enkel probleem. Naast Next Qube biedt de Midden Nederland Hallen nog 15 andere, flexibel inzetbare subruimtes en een Grand Café. De locatie is geschikt tot 5.000 gasten, multifunctioneel inzetbaar én direct te gebruiken. Geef er gerust je eigen draai aan, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Next Qube Midden Nederland Hallen beurshal

1.650 zonnepanelen en meer

In de Midden Nederland Hallen geloven we erin dat je evenementen kunt organiseren zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Duurzaamheid vind je dan niet alleen terug in ons lokale eten, maar ook in de energiezuinige inrichting met daarbij veelal gebruikte materialen. Daarbij is het complex energieneutraal: de stroom is afkomstig van de 1.650 zonnepanelen op het dak en wordt het compleet verwarmd en verkoeld met aardwarmte. Door onze footprint te verlagen wordt de beleving op jouw beurs nóg inspirerender!

Next Qube Midden Nederland Hallen audiovisuele ondersteuning

Jouw volgende beurs in Next Qube?

Bekijk onze website voor meer informatie en stel online gemakkelijk jouw event, waarbij je direct inzicht krijgt in de mogelijkheden en kosten. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op: wij vertellen je graag meer!


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief