Beurzen

JMT lanceert nieuw online platform met floorplanner

JMT Floorplanner

JMT heeft een nieuw online platform met 360° productpresentaties en een floorplanner tool gelanceerd. Hiermee kunnen standbouwers, organisatoren, locaties en designers de inrichting van een stand of event op een snelle en gebruiksvriendelijke manier visualiseren. Daarnaast heeft de website van de verhuurder van evenementenmeubilair en- vloerbedekking heen frisse en strakke look & feel gekregen.

Jean-Pierre Brouwers, Managing Director JMT Rental Furniture: “We willen een online platform bieden voor iedereen die zich bezig houdt met live communication, waar men kan bekijken hoe ons meubilair eruit ziet. Niet alleen op een foto maar van alle kanten middels een 360° productpresentatie en in de beschikbare ruimte met behulp van onze floorplanner. Klanten kunnen uit meer dan 10.000 meubels in een groot aantal stijlen en een breed scala aan kleuren selecteren en uitproberen om er zo zeker van te zijn dat het meubilair perfect past bij het thema of de (merk)beleving van de stand of het event.”    Zodra de gebruiker tevreden is met het ontwerp, kan deze worden opgeslagen en worden gemaild of gedeeld met klanten en collega’s.” besluit Brouwers.

Drag-and-drop

De floorplanner heeft een eenvoudige drag-and-drop functie waarmee elke stand of evenement snel en eenvoudig is in te richten. Daarnaast zijn er op de nieuwe website van JMT diverse inspiratiepagina’s toegevoegd om gebruikers wat ideeën aan te dragen en is er een gedeelte met tips en adviezen.

Overal toegankelijk

Brouwers: “Het was onze bedoeling om een ​​gebruiksvriendelijke omgeving te creëren die iedereen in staat stelt om het ontwerp van stand of event te creëren met de minimaal vereiste technische kennis, om deze vervolgens met één klik om te zetten naar 2D en 3D. Overal, snel en makkelijk toegankelijk onderweg of voor een eerste impressie bij de klant om eventueel later een gedetailleerde tekening te maken in bijvoorbeeld CAD. Waarvoor de benodigde files uiteraard zijn te downloaden, per item of de gehele collectie.”

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief