Beurzen

JMT breidt collectie uit

Meubel- en tapijttegelverhuurbedrijf JMT heeft zijn collectie uitgebreid. Om te voldoen aan de vraag naar bijzondere noviteiten voor beurzen, evenementen en congressen, is de collectie balletvloeren aangevuld met meerder kleuren en ook de collecties vinyl en kunstgras bieden meer mogelijkheden. Alle nieuwe items in de collectie zijn vanaf begin 2018 uit voorraad leverbaar.

 De collectie vinyl is van zo’n veertig designs naar ruim tachtig gegaan. “Omdat vinyl steeds realistischer wordt, neemt de vraag naar deze vloerbedekking sterk toe. De klassieke uni kleuren en houtmotieven zijn nog steeds populair. Maar met de uitbreiding spelen we ook in op nieuwe trends. Denk aan visgraat, Hongaarse punt en geometrisch design. En ook zeker betonlook is sterk in opkomst. Verder is bedrukking op maat mogelijk,” aldus commercial office manager Kristel van der Pol. 

Kunstgras

Ook binnen de collectie kunstgras is het nodige veranderd en uitgebreid. JMT wisselde enkele kwaliteiten in voor volledig brandgecertificeerde soorten (Bfl/Cfl). Die kunnen klanten nu zonder instrooien van zand gebruiken. In veel Europese venues staat brandveiligheid immers primair. Er is standaard groen kunstgras in diverse variëteiten, maar ook kleuren als zwart, grijs en blauw zijn te verkrijgen. En wie een rode loper van kunstgras wil, kan daarvoor nu ook bij het verhuurbedrijf terecht.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief