Congressen

Jet Maas nieuwe medewerker Taller Events

Jet Maas maakt per 5 januari 2015 deel uit van het team van Taller Events, het professionele managementbureau van het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Platform Museum Locaties (PML) en Freelance Event Professionals.
 Jet Maas zal zich als projectmanager met de ondersteunende taken voor de vier clubs bezig houden. Daarnaast is een belangrijk deel van haar werkzaamheden gewijd aan de vernieuwing van de websites en de inzet van social media voor ledenwerving, ledencontacten en relatiebeheer.

Na de studie fysiotherapie te hebben gevolgd, besloot Maas het roer totaal om te gooien en zich te richten op de evenementenbranche waar zij haar toekomst ziet. In haar vorige functie als eventmanager was zij verantwoordelijk voor de planning, organisatie en uitvoering van beurzen en evenementen, onder andere georganiseerd in de Jaarbeurs, de Amsterdam RAI en Ziggo Dome. Daar was zij actief betrokken bij de organisatie van de Horecava, de MOTORbeurs en de Historic Grand Prix. Ook werkte zij mee aan de lancering van NOIZEZZ, een gehoorbeschermingsproduct voor de festival- en dancesector.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief