Congressen

Jessika van Veen nieuwe algemeen directeur Regus Nederland

Regus heeft Jessika van Veen aangesteld als nieuwe algemeen directeur voor Nederland. De 42-jarige Van Veen heeft haar sporen verdiend in diverse staf en leidinggevende functies bij Accenture, Telfort en Ziggo. Voordat ze bij Regus kwam, was Van Veen onder meer Country Manager Benelux en directielid van de regio DACH-Benelux bij Office Depot.
 Jessika van Veen behaalde haar Masters aan de Universiteit van Tilburg, en volgde aanvullende studies aan Nyenrode en de Atlantic University in Florida. Ze heeft bijna 20 jaar ervaring in een commerciële omgeving, zowel in Nederland als internationaal, met een achtergrond in sales, service, marketing en E-commerce. In 2013 is Jessika van Veen uitgeroepen tot Goudhaantje, daarmee staat ze in de top 100 van Nederlands managementtalent

Van Veen gaat een fundamentele bijdrage leveren in de acceleratie van het ambitieuze groeipad van Regus Nederland. “Ik ben trots leiding te mogen geven aan Regus Nederland als toonaangevende speler met oplossingen voor flexibel werken. Het is een fantastische uitdaging om ons netwerk van flexibele kantoren de komende jaren zowel nationaal als internationaal te versterken. Waarbij ons product en onze goede services onderscheidend zullen blijven.’’ Voor Van Veen ligt de focus op een innovatieve marktbenadering, klantloyaliteit en groei.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief