Congressen

Jeroen Kuyper nieuwe algemeen directeur Rotterdam Partners

Jeroen Kuyper wordt per 1 september de nieuwe algemeen directeur van Rotterdam Partners, de organisatie die ondermeer congresorganisatoren ondersteunt als zij hun evenement in Rotterdam willen organiseren. Hij volgt vertrekkend interim-directeur Ron Voskuilen op.
 Jeroen Kuyper is een geboren en getogen Rotterdammer. Hij is momenteel werkzaam als Managing Director Maritiem & Transport bij verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon, waar hij sinds 1993 diverse posities bekleedde.

Kuyper beschikt over ruime ervaring en heeft een groot netwerk in het Rotterdamse bedrijfsleven. Zo is hij naast zijn huidige functie onder andere actief als bestuursvoorzitter van de Rotterdam Maritime Services Community (RMSC), de organisatie van Rotterdamse maritieme zakelijke dienstverleners en als voorzitter van de Raad van Toezicht van Sinfonia Rotterdam.

Kuyper volgt Ron Voskuilen op, die als interim-directeur samen met het managementteam verantwoordelijk was voor de integratie van de fusieorganisatie Rotterdam Partners en het vormgeven van de strategie.

Raad van Toezicht

Cees de Bruin, voorzitter van de Raad van Toezicht: “De Raad van Toezicht is verheugd over de komst van Jeroen Kuyper. Hij is zeer betrokken bij Rotterdam, heeft een breed netwerk in de stad en erbuiten en beschikt over veel ervaring in het leiding geven aan professionals. Wij zien er naar uit om samen met hem te werken aan de commerciële conversie van de Roadmap Next Economy en de economische profilering van Rotterdam in het algemeen. De Raad van Toezicht is Ron Voskuilen zeer erkentelijk voor zijn leiding de afgelopen periode, de integratie van de drie onderdelen van Rotterdam Partners, de strategische heroriëntatie en de verhuizing naar het Schielandshuis.”

Jeroen Kuyper

Jeroen Kuyper over zijn nieuwe functie: “Als Rotterdammer in hart en nieren ben ik stevig geworteld in de stad. Ik ken haar goed, voel me betrokken en zie dat het in vele opzichten goed gaat. Dat betekent niet dat we stil kunnen gaan zitten. Een stad is altijd in beweging. Veranderingen in de economie brengen nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee. Rotterdam Partners als organisatie staat als een huis en heeft zijn waarde bewezen. Ik zie er enorm naar uit om met de medewerkers én alle partners in het Rotterdamse een bijdrage te leveren aan de verdere economische ontwikkeling van deze geweldige stad.”

Ron Voskuilen neemt eind juni afscheid als interim-directeur. Tot het aantreden van Kuyper in september is adjunct-directeur Jannelieke Aalstein verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Rotterdam Partners.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief