Beurzen

Jeroen Dona nieuwe directeur Libéma beurzen & evenementen Zuid en West Nederland

Jeroen Dona Libéma

Jeroen Dona start op 7 mei 2018 bij Libéma als directeur beurzen & evenementen Zuid en West Nederland. Hij volgt hiermee Robert van Overdijk op, die een nieuwe uitdaging is aangegaan als directeur van Circuit Zandvoort. Jeroen Dona wordt commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor alle beurzen en evenementenlocaties in deze regio’s, te weten Autotron Rosmalen, Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Congrescentrum 1931, Expo Haarlemmermeer en Zeelandhallen Goes.

Jeroen Dona is sinds 2016 lid van het directieteam van Alda Group, een internationale promotor van Electronic Music Events en onder andere commercieel eindverantwoordelijk voor de Nederlandse en Duitse markt. Daarvoor was hij ruim tien jaar werkzaam bij Albert Verlinde Entertainment en als algemeen directeur mede verantwoordelijk voor de fusie met Stage Entertainment.

Libéma eigenaar Dirk Lips is verheugd met Dona”s komst: “Jeroen heeft jarenlange ervaring op directieniveau in de wereld van live entertainment en events en een bewezen track record op het gebied van business development en commercie in zowel de B2C als de B2B markt. Ik ben er van overtuigd dat Jeroen Dona in staat is om de ambities van onze Beurzen & Evenementen divisie waar te maken.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief