Congressen

Jarno de Boer en Rob Eskes verlaten CIMGlobal

Jarno de Boer en Rob Eskes verlaten CIMGlobal. Dit gebeurt nadat CIMGlobal alle aandelen in CIM Europe heeft overgenomen. De Boer blijft wel als externe adviseur betrokken bij de internationale congresorganisator.
CIMGlobal neemt de aandelen van het Europese dochterbedrijf over om de huidige bedrijfsvoering te verbeteren en het pad te openen voor verdere expansie in de toekomst.

Prasant Saha, voorzitter CIMGlobal: “Ik ben er trots op dat we na de management buyout van vorig jaar het grootste deel van onze medewerkers aan boord hebben kunnen houden en dat we onze klanten zijn blijven bedienen om hun doelstellingen te behalen. De recente ontwikkelingen hebben geen gevolgen voor de samenstelling van de teams en we kunnen onze klanten op het hoogste niveau blijven bedienen. Ons bedrijf is al heel lang actief in deze industrie en vormt op dit moment sterke partnerships om de toekomst veilig te stellen.
 
In de nieuwe structuur zal Jarno de Boer een externe adviserende rol behouden. “Het team en het bedrijf staan me na aan het hart, na hier zeven jaar werkzaam te zijn geweest. Omdat ik bij veel projecten betrokken ben, is het logisch om de komende periode als adviseur betrokken te zijn bij het bedrijf.”
 
Rob Eskes heeft het bedrijf per 18 april verlaten: “Ik heb er vertrouwen in dat het team in staat is om alle projecten waarbij ik de afgelopen vijf jaar betrokken was succesvol te realiseren en ik wens CIMGlobal een succesvolle toekomst.”
 

Foto: Jarno de Boer, Prasant Saha en Rob Eskes ten tijde van de management buyout van Congres Holland, de voorganger van CIM Europe

‘, ‘


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief