Congressen

Jan Kees Dunning toegetreden tot bestuur Maastricht Convention Bureau

Jan Kees Dunning, CEO van de Maastricht Health Campus, is toegetreden tot het bestuur van het Maastricht Convention Bureau.  "De Maastricht Health Campus zorgt voor enorm veel nieuwe kansen voor Maastricht als bestemming voor wetenschappelijke bijeenkomsten", stelt MCB-directeur Marcel Knols. "Door de toetreding van Jan Kees Dunning tot het bestuur, wordt het belang van die samenwerking benadrukt en wordt deze nog intenser."

Jan Kees Dunning beaamt dit: "Er wordt al heel intensief samengewerkt door Maastricht Health Campus, Gemeente Maastricht, Maastricht
University, MECC Maastricht en Maastricht Convention Bureau. Er vindt regelmatig overleg plaats met als doel het in kaart brengen waar er potentieel zit voor betrokken partijen. Maastricht profileert zich als dé congres-bestemming voor congressen die ook samenvallen met de speerpunten van de Health Campus. Door zitting te nemen in het bestuur, worden ook deze belangen behartigd en afgestemd met de belangen van MECC Maastricht, Hotels, VVV Maastricht en overige dienstverleners."

Het bestuur van het Maastricht Convention Bureau wordt gevormd door Rob Stevens (directeur L1; onafhankelijk voorzitter), Frans Willem Cox (directeur Hotel Van der Valk Maastricht; namens de hotels in Maastricht & regio), Susanne Pauwels (directeur en eigenaar Pauwels Congress Organisers; namens de overige dienstverleners) Rob van de Wiel (directeur MECC Maastricht; namens MECC Maastricht) en nu dus ook Jan Kees Dunning (namens VVV Maastricht).


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief