Congressen

Jacqueline Kanits nieuwe Director of Revenue NH Hotel Group

Jacqueline Kanits is met ingang van 25 oktober 2019 de nieuwe Director of Revenue bij NH Hotel Group. Daarmee leidt ze de Revenue-afdeling van de Business Unit Northern Europe, die 127 hotels in België, Duitsland, Groot-Brittannië, Hongarije, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen Roemenië, Slowakije, Tsjechië en Zwitserland omvat.

Omzet

Met haar team, bestaande uit zeven Regional Directors of Revenue, is Jacqueline Kanits verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de revenue management functie en voor het verhogen van de totale omzet van NH Hotel Group. Ze rapporteert aan Maarten Markus, Managing Director Business Unit Northern Europe.

“Met haar jarenlange ervaring op het gebied van revenue management brengt ze de ideale knowhow mee en is ze een echte aanwinst voor het team. Samen gaan we succesvolle prijsstrategieën voor de komende jaren opstellen, met als doel onze totale omzet nog verder te laten stijgen,” aldus Markus.

Ervaring

De van oorsprong Nederlandse Kanits verhuisde al in haar jeugd naar Duitsland, waar ze in 1989 haar opleiding tot hotelmanager met succes afrondde. Haar loopbaan op het gebied van revenue begon al in 1999, met een aanstelling als Revenue Manager bij Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center.

In totaal was ze twaalf jaar werkzaam bij Starwood Hotels & Resorts Worldwide, waarvan elf jaar als Regional Director of Revenue Management, East & Central Europe. Na de fusie van Starwood en Marriott ging Kanits op zoek naar nieuwe professionele uitdagingen. Als zelfstandig consultant werkte ze ongeveer twee jaar voor individuele hotels, die ze ondersteunde bij het ontwikkelen van succesvolle revenue-strategieën.

Toen ze de baan bij NH Hotel Group kreeg aangeboden, gaven vooral de gesprekken met de toekomstige collega’s de doorslag voor Jacqueline Kanits. “Hun passie en ambitie maakten echt indruk op me. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we de komende jaren samen veel zullen bereiken en ik verheug me er nu al op om met mijn team aan de slag te gaan,” aldus Kanits.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief