Congressen

Jaarbeurs partner, jurylid en gastheer van SIFE Nationale Competitie

Veertien universiteiten en instellingen voor hoger onderwijs zijn op vrijdag 25 mei vertegenwoordigd in de Nationale Competitie van SIFE (Students in Free Enterprise). SIFE is het studentenplatform voor sociaal ondernemerschap. Jaarbeurs is dit jaar voor het eerst partner, jurylid en gastheer.Onder het motto ‘a head for business, a heart for the world’ maken SIFE studenten het verschil. Een jury bestaande uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven selecteert op 25 mei in Media Plaza, het team dat de meeste impact heeft gehad op de samenleving en later dit jaar Nederland mag vertegenwoordigen op de SIFE World Cup in Washington DC.

Jaarbeurs is dit jaar voor het eerst partner, jurylid en gastheer. “Jaarbeurs staat midden in de samenleving. Het duurzaam verbinden en samenbrengen van mensen uit alle windstreken is waar het om gaat. Hier zien wij de parallel met SIFE. Het verantwoord ontwikkelen van mensen en markten is uitgangspunt voor groei en innovatie. Wij zijn daarom ook erg trots op deze samenwerking” aldus Elisabeth Matos, general manager.

SIFE stelt zich ten doel om verantwoord leiderschap onder studenten te ontwikkelen middels sociaal ondernemerschap. Door het ontwerpen en opzetten van projecten en nieuwe ondernemingen creëren SIFE studenten een toekomstperspectief voor kansarme mensen in binnen- en buitenland. Inmiddels heeft SIFE in Nederland meer dan vijfhonderd actieve studenten en duizend alumni.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief