Congressen

Jaarbeurs-directeur Henk Broeders vertrekt 1 april 2016

Directievoorzitter Henk Broeders van Jaarbeurs blijft tot 1 april 2016 in dienst van Jaarbeurs. De Raad van Commissarissen en Broeders hebben besloten de aanvankelijke einddatum met een half jaar te verschuiven. De Raad van Commissarissen hecht eraan dat Broeders samen met de andere directieleden een aantal cruciale projecten voor Jaarbeurs verder begeleidt en afrondt. Daarnaast ontstaat er door deze verschuiving meer ruimte om aandacht te besteden aan de opvolging.
 Onder Broeders heeft Jaarbeurs een reorganisatie doorgevoerd als gevolg waarvan het bedrijf dit jaar weer een positief resultaat boekt. Daarnaast zijn duidelijk keuzes gemaakt over de toekomstige rol van Jaarbeurs. Zo heeft het bedrijf teruggegrepen op de oorspronkelijke doelstellingen: handel in beweging zetten. Broeders heeft verder focus, variatie en versnelling aangebracht in de digitale proposities van het bedrijf. Naar verwachting zal het belang van de consumenten events de komende jaren toenemen.

Toekomstige uitdagingen liggen op het vlak van complexontwikkeling. Zo wordt nog dit jaar gestart met de bouw van een bioscoopcomplex. Tot 2023 zal Jaarbeurs miljoenen euro”s investeren in het complex. Doelstelling is om 365 dagen per jaar events en activiteiten op het complex te organiseren en faciliteren. Daarnaast is het de bedoeling dat het complex uitgroeit tot incubatieplek voor innovatie. Bedrijven als Blendl en de Dutch Game Garden die inmiddels al vanuit het complex opereren kunnen daarvan als voorbode worden gezien.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief