Beurzen

IWC lanceert horloges op Groningen Airport Eelde

Richard Krajicek, Teun de Nooijer en Michiel Borstlap op het IWC lanceringevent

Richard Krajicek, Teun de Nooijer en Michiel Borstlap op het IWC lancering event

 

Het exclusieve, Zwitserse horlogehuis IWC Schaffhausen lanceerde haar nieuwe Pilot’s Watch collection van 31 maart tot en met 14 april op een passende locatie. In een hangaar op Groningen Airport Eelde werd iedere avond een juwelier met zijn VIP klanten ontvangen.

Tijdens het lancering event speelden de nieuwe IWC Spitfire modellen een hoofdrol. Vandaar dat vanuit Engeland een legendarische Spitfire werd overgevlogen. Het jachtvliegtuig van de Royal Air Force dateert uit 1944. Wereldwijd vliegen momenteel nog maar 38 Spitfires, terwijl er destijds iets meer dan 20.000 zijn gebouwd.

IWC Schaffhausen is in 1868 opgericht en vervaardigt al sinds 1936 professionele pilotenhorloges voor onder meer de British Royal Air Force. Deze lange traditie vormt de basis voor de nieuwe collectie pilotenhorloges. Op vliegveld Eelde werd ook een aantal exclusieve vintage horloges geëxposeerd, waaronder het eerste IWC pilotenhorloge uit 1936.

Bij het IWC lancering event waren ook enkele ‘Friends of the Brand’ aanwezig, waaronder Richard Krajicek, Teun de Nooijer en Michiel Borstlap.

De gasten werden vanuit diverse luchthavens in Nederland ingevlogen. De catering van het lancering event was in handen van PUUR Produkties. BIS verzorgt de decoratie en techniek.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief