Congressen

Ivo Lammers terug bij Parthen

Ivo Lammers is per 1 januari 2014 teruggekeerd bij Parthen. Dit keer in de hoedanigheid van directeur van Parthen Meeting Essentials en mede-eigenaar van Parthen. Een jaar geleden verliet hij de leverancier van congresbenodigheden om te gaan werken voor het in documentenmanagent gespecialiseerde bedrijf Service Point.
 De terugkomst van Ivo Lammers is een strategische beslissing van beide partijen. Ivo Lammers: “Parthen maakt de laatste jaren een enorme ontwikkeling door, een terugkeer beschouw ik dan ook als een enorme uitdaging om verder te werken aan een sterk internationaal merk. Zeker nu ik ook als ondernemer in Parthen stap.”

Roel Frissen, die samen met Jaap Bakker als managing director Parthen aanstuurt: “Er staat bij Parthen een geweldig team. Wij waren echter nog op zoek naar een mede-ondernemer die wil investeren en die Parthen nog winstgevender kan maken. Iemand die zich focust op ons onderdeel Meeting Essentials en dit onderdeel de aandacht geeft die het verdient. Ivo kent de markt, heeft de drive, kan verkopen en wil ondernemen. Ivo heeft bewezen dat hij een klik heeft met onze klanten, uit is op win-win en voor hem is kwaliteit pas kwaliteit als het door de klant als kwaliteit is ervaren.”
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief