Beurzen

ISSA en RAI verdelen portfolio schoonmaakbeurzen

RAI Amsterdam en ISSA, de internationale vereniging voor de schoonmaakbranche, hebben de voormalige ISSA/Interclean beurzen onderling verdeeld. Interclean Amsterdam, zal samen met de beurs in Istanbul deel blijven uitmaken van het RAI-portfolio. De internationale schoonmaakbeurzen in de Verenigde Staten en Mexico blijven evenementen onder de vlag van ISSA.

 De samenwerking tussen RAI Amsterdam en ISSA is geherstructureerd, nadat beide organisaties hun samenwerking in november beëindigden.

Interclean

RAI Amsterdam heeft de evenementen in Amsterdam en Istanbul omgedoopt tot Interclean. Op deze beurzen zal ISSA meewerken aan de educatieve- en netwerkprogramma’s. Ook blijft de organisatie zich hard maken voor ledenvoordelen bij deelname aan Interclean Amsterdam.

ISSA Show

De wereldwijde vereniging van de schoonmaakindustrie gaat haar beurzen ‘rebranden’, beginnend met de ISSA Show 2018, die plaats vindt van 29 oktober tot en met 1 november 2018 in Dallas, Texas. De ISSA shows in Mexico, Australië en Zuid Afrika zullen volgen.

Amsterdam

Interclean Amsterdam zal plaatsvinden van 15 tot en met 18 mei 2018 in RAI Amsterdam.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief