Beurzen

ISE verhuist naar Barcelona in 2021

Facts & Figures ISE 2018 RAI Amsterdam

ISE, de internationale vakbeurs voor de audiovisuele industrie, verhuist in 2021 van Amsterdam naar Barcelona. Dat betekent een fors aderlating voor RAI Amsterdam waar de congresbeurs zich van het begin af aan zich heeft doorontwikkeld tot een mega-event. ISE 2018 trok 80.923 deelnemers, waarvan er 22.000 voor de eerste keer de beurs bezochten, terwijl 1.296 exposanten 53.000 m² vloeroppervlak in 15 hallen vulden.

Jaarlijkse groei van exposanten en bezoekers

De beslissing om ISE (Integrated Systems Europe) te verplaatsen komt na 18 maanden onderzoek naar de levensvatbaarheid van het verblijf in de RAI Amsterdam, stelt beursorganisator Integrated Systems Events. Met een jaarlijkse groei van exposanten en bezoekers van bijna 10 procent en een groei van de internationale AV-markt met 5 procent per jaar tot 2021, werd geconcludeerd dat ISE zijn populaire locatie in Amsterdam ontgroeide.

Managing Director Mike Blackman: “De RAI en Amsterdam hebben een locatie geboden, waren geweldige partners en hebben bijgedragen aan het succes van de beurs. Maar door de toenemende vraag van de kan van de exposanten en de voortdurende toename van het aantal bezoekers, liet ons zien dat de beperkingen in beschikbare vloeroppervlakte de ontwikkeling van het evenement dreigde te belemmeren. Ondanks al onze inspanningen was dit volgens ons een probleem dat niet kon worden opgelost door in de RAI Amsterdam te blijven.

Exposanten- en deelnemersonderzoek

“We hebben uitgebreid exposanten- en deelnemersonderzoek gedaan en veel belangrijke beurscentra in Europa bezocht voordat we deze belangrijke beslissing namen. Door onze verhuizing naar een van Europa’s grootste en meest prestigieuze congrescomplexen nu aan te kondigen, kunnen we ons blijven richten op het creëren van een unieke ervaring voor iedereen en vol vertrouwen ons voorbereiden op de langetermijnontwikkeling. Tegelijkertijd zullen we ervoor zorgen dat de resterende twee edities van ISE in RAI Amsterdam de beste zijn in haar illustere geschiedenis als een passende manier om onze 14-jarige relatie met de locatie en de stad tot een einde te brengen.”

ISE 2021 Barcelona

ISE 2021 zal plaatsvinden van 2 tot en met 5 februari 2021 in Fira Barcelona Gran Via in Spanje. De nieuwe locatie wordt de permanente locatie voor ‘s werelds grootste AV- en systeemintegratie-vakbeurs. Gran Via is een modern tentoonstellingscomplex met 8 hallen en 200.000 m2 expositieruimte.

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief