Congressen

Internationale samenwerking TVcN en Presence

Presence_TVcN

TVcN (Tolk- en Vertaalcentrum Nederland) en het Luxemburgse Presence Translate & Interact bundelen vanaf februari 2018 hun krachten. Voortaan bieden ze voor Nederlandse bedrijven samen tolkdiensten op de Europese congresmarkt aan onder de naam TVcN/Presence.

TVcN bestaat ruim 40 jaar en heeft zo’n 1.500 tolken en vertalers in 199 talen. Presence Translate & Interact beschikt naast 3.000 conferentietolken over een groot internationaal netwerk. Dankzij de samenwerking hoeven Nederlandse klanten die regelmatig internationaal congressen in verschillende Europese landen organiseren niet telkens op zoek naar een nieuwe en betrouwbare partner.
Guido Vroman, TVcN Director Sales Nederland: “Door te werken met hoogopgeleide conferentietolken en een vaste pool van ISO-gecertificeerde geluidstechnici in alle grote Europese steden, zorgen we er met deze samenwerking voor dat onze klanten in elk land kunnen rekenen op een vaste kwaliteit. Hierdoor kan er lokaal sneller en tegen minder kosten worden gewerkt.”

Naast de live congresmarkt werken TVcN en Presence voor Nederlandse klanten ook samen op het gebied van virtuele en hybride meetings.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief