Congressen

Internationale conferentie Pentawards Live debuteert in Nederland

Pentawards Live Amsterdam

Pentawards Live beleeft de eerste editie in Nederland. Het nieuwe, internationale verpakkingsevent vindt plaats op 13 februari 2019 in Passenger Terminal Amsterdam.

Nieuw internationaal verpakkingsevent

Afgelopen jaar werd de wereldwijd gerenommeerde verpakkingsdesignprijs Pentawards op de vakbeurs Packaging Innovations geïntroduceerd bij het Nederlandse publiek.
Waar in 2018 nog slechts op onderdelen aandacht werd besteed aan de Pentawards, vindt beursorganisator Easyfairs het nu tijd voor de volgende stap.

Introductie in Nederland

“Op de introductie van de Pentawards in Nederland is zowel door bezoekers als exposanten enorm enthousiast gereageerd”, zegt Group Event Director Irma de Hoon. “Het Pentawards projectmanagement in London zag dit enthousiasme als een aanmoediging om met een exclusief internationaal event uit te breiden, waarbij de dialoog over prijswinnend design wordt gevoerd.”
“Een bezoek aan de Pentawards Ceremony in New York heeft ons nogmaals laten inzien dat de kwaliteit van het Nederlandse verpakkingsdesign erg hoog is. Met de organisatie van Pentawards Live brengen we internationale designallure over op het Nederlandse publiek. Maar zeker zo belangrijk is de wisselwerking, want we zijn trots op de kracht en de waarde van Nederlands verpakkingsdesign en daar willen we uiteraard ook internationale markten mee inspireren”.

Pentawards Live

Toonaangevende Nederlandse design agencies en innovatieve verpakkingsexperts worden bij Pentawards Live betrokken om bezoekers te inspireren met een prikkelende dialoog. De Hoon: “We willen hier echt de innoverende design agencies en Nederlandse verpakkingsexperts presenteren. Dit event in het hart van de Nederlandse designwereld slaat de brug naar internationale markten en genereert publiciteit voor Nederlandse designers, zoals ze die verdienen. Dankzij ons internationale netwerk van verpakkingsevents verwachten we ook buitenlandse gasten te begroeten op deze eerste editie van Pentawards Live in Nederland.”

Passenger Terminal Amsterdam

Het event zal Passenger Terminal Amsterdam in drie delen opsplitsen.
Het thema ‘connect’ wordt gelinkt aan de interactie die plaatsvindt tussen design agencies en verpakkingsexperts met brand owners, designers en verpakkingsprofessionals. Deze dialoog op het main deck vormt het kloppende hart van het event.
Het promenade deck staat in het teken van ‘watch’. De bezoeker laat zich inspireren met een expositie over design around the world; de met een Pentaward bekroonde designs van 2018.
Op het panoramadeck wordt het derde onderdeel gepresenteerd: ‘learn’. Sprekers die ’s werelds allesbepalende merken vertegenwoordigen, nemen het podium en dagen verpakkingsprofessionals uit over de grens te denken.

Maximum aantal zitplaatsen

De nieuwe opzet van dit conferentieprogramma met hoogwaardige, internationale sprekers kan worden bezocht als hiervoor tijdig een delegate ticket is bemachtigd. Om het exclusieve karakter te bewaken is een maximum aantal zitplaatsen van 200 bepaald.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief