Congressen

International Security Agency trekt Marinus Zwart aan

Directeur Geert Sijtzema van International Security Agency heeft Marinus Zwart gevraagd het commerciële team te komen versterken. Zwart was tot begin 2012 werkzaam bij The Security Company, waar hij verantwoordelijk was voor de marketing, communicatie en sales. Door een reorganisatie kwam zijn functie  te vervallen.  Het afgelopen jaar heeft Zwart als zelfstandig marketingadviseur geopereerd.

Sijtzema wil zijn organisatie een grotere en bredere rol laten spelen in de evenementenmarkt en de objectbeveiliging in combinatie met toezicht en handhaving. Sijtzema: "Gezien de achtergrond van Marinus Zwart bij het Ministerie van Justitie, in de beveiligingsindustrie en in de markt van live entertainment is hij een welkome versterking voor ons bedrijf." 

Zowel International Security Agency als Zwart zijn er van overtuigd dat de samenwerking een vernieuwde kijk op beveiliging en  crowd management zal opleveren. International Security Agency heeft twee kantoren in Nederland: in Amsterdam en in het Friese Heeg.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief