Beurzen

International Army Show verhuist naar De Bergen in Wanroij

International Army Show

Na twee edities op vliegveld Twente verhuist de International Army Show naar Vakantiepark De Bergen in Wanroij. De derde editie van de legerbeurs vindt plaats in het weekend van 31 augustus en 1 september.

Op Vakantiepark De Bergen zal het evenement verder conceptueel uitgroeien met onder meer een groot offroad parcours en een royale Tank Arena. In Wanroij vinden al diverse weekend evenementen plaats, waaronder het Internationale Kever Weekeinde (IKW Wanroij) en Mandala. Het park heeft diverse campingfaciliteiten, een grote waterplas, kinderactiviteiten en meer recreatieve mogelijkheden.

Flex Event

Voor de organisatie van de Internationale Army Show is samenwerking gezocht met Flex Event, de drijvende kracht achter het Internationale Kever Weekeinde en exploitant van gemotoriseerde evenementen. Er zullen ook in de regio een aantal activiteiten plaatsvinden: Wanroij bevindt zich tussen Vliegveld Volkel en Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel.

Verder blijft de basis van het evenement onveranderd. Een groot familie evenement voor liefhebbers en eigenaren van legervoertuigen, van jeeps tot tanks. Maar ook voor liefhebbers van alles wat met het leger te maken heeft – oud en nieuw.

Scala aan activiteiten

Zo is er re-enactment van historische veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog, een grote militariabeurs met vintage producten, muziek en entertainment. Ook is er veel aandacht voor de Veteraan in het algemeen. Er is een speciaal Veteranen Ontmoetingspunt op de show en Veteranen krijgen speciale kortingen op de entree. Eigenaren of liefhebbers van legervoertuigen kunnen deelnemen aan het Concours de Defilé. Ook is er de mogelijkheid om mee te rijden in een legervoertuig.
In de nieuwe grote speciale Tank Area zullen enkele bijzondere rupsvoertuigen of tanks te bewonderen zijn, zowel statisch als rijdend.

Army camping

De International Army Show is een meerdaags evenement en er is er de mogelijkheid om te overnachten tijdens dit evenement voor honderden voertuigen en hun eigenaren. Speciaal voor hen is de camping al vanaf vrijdag geopend.
Overnachtingstenten zullen tussen de tanks en jeeps staan en er is ook de mogelijkheid om een vintage dorp in te richten. ’s Avonds zullen er speciale activiteiten zijn voor degene die op de camping overnachten. Het is de sfeer van vroeger met de voorzieningen van nu. Zo zullen toiletten en douches aanwezig zijn op het terrein. Voor meer luxe kan men terecht op Camping De Bergen.

International Army Show

De eerste en tweede editie van de International Army Show trokken zo’n 15.000 bezoekers. De organisator is 402 Automotive.

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief