Congressen

Interactieve werkvormen en sessies

Whitepaper Droomcongres WERKVORMEN

Interactiviteit is een steeds belangrijker aspect van presentaties op een congres. Een programma vol sprekers die hun verhaal uitstorten over de deelnemers is niet meer van deze tijd. In deze whitepaper leer je verschillende werkvormen die helpen om meer interactie te bewerkstelligen met en tussen congresdeelnemers. De Whitepaper ‘Interactieve Sessies’ is de tweede in een serie van vier die het resultaat is van de eerste editie van ‘Van jaarcongres naar droomcongres‘ die op 2 juli 2019 plaatsvond in Carlton President in Maarssen.

 

Download Whitepaper Interactieve Sessies

Download Whitepaper

 

Klik op de download-icon hiernaast en de whitepaper Interactieve Sessies opent in een nieuw scherm. Deze kun je vervolgens als PDF downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

De whitepaper Interactieve Sessies is gratis en wordt je aangeboden door de partners van het Droomcongres: ACS Audiovisual Solutions, Carlton President, Conference Matters,  De Nederlandse Associatie, Event Design Collective, Helms Briscoe, JvN Congres Management, Kjell Lutz, MPI Netherlands chapter, Modubilo, RREM en Utrecht Marketing Convention Bureau.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief