Congressen

Instant stacking met InFocus IN5120-serie

Met de instant stacking mogelijkheid van de nieuwe InFocus IN5120 hebben veeleisende gebruikers de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een installatie te creeeren met twee projectoren bovenop elkaar. Dat levert een verhoging van de lichtopbrengst op tot achtduizend lumen.
De IN5120 serie heeft op de behuizing drie inkepingen waar de poten van de bovenste projector precies in passen. Uiteraard kan er ook gebruik gemaakt worden van stackingbeugels van de bekende fabrikanten. Met de lens shift van de IN5120 kan men beide beelden over elkaar heen leggen, waarna beide lenzen vergrendeld kunnen worden. De individuele hoekcorrectie maakt het mogelijk het beeld tot in de uiterste hoek af te stellen.

Beide projectoren kunnen als één projector fungeren en bediend worden. De beide projectoren dienen door middel van een seriële kabel aan elkaar te worden gekoppeld en de stacking in het menu van de projectoren worden geactiveerd. Beide projectoren acteren dan als één naadloze dual lamp projector. Deze set up kan bediend worden via de LAN connector (RJ45) met alle populaire bedieningssystemen, zoals AMX, Crestron, Extron en Kramer. De projectoren kunnen ook bediend worden via het lokale bedrijfsnetwerk.

Instant stacking is zeer geschikt voor Gebruikers die 24/7 continue projectie vereisen, behoefte hebben aan een zeer hoge lichtopbrengst (tot 8.000 lumen) of 3D passief stereo projectie nodig hebben. Met de ruime aansluitmogelijkheden is de IN5120 serie de ideale projector voor intensief gebruik in werkgroepen, trainingsfaciliteiten en in het onderwijs. Projectie via het bedrijfsnetwerk, quad view, projectie zonder PC (middels USB-stick) of optionele draadloze projectie van laptop, Iphone of Ipad met de InFocus Liteshow III, met de IN5120-serie is het allemaal mogelijk. De IN5120 serie wordt standaard geleverd met drie jaar fabrieksgarantie en één jaar lampgarantie.

 www.infocus.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief