Congressen

Inspiratiedagen ‘Ontdek Leiden’

Na het succes van vorig jaar organiseert Leiden Marketing ook dit jaar weer de inspiratiedagen. Op 21 en 28 juni kunnen respectievelijk congresorganisatoren en evenementorganisatoren zich laten verrassen door de unieke sfeer in Leiden. Zij zullen ervaren dat Leiden bijzonder is, een stad om te ontdekken, iedere keer opnieuw.

Leiden Marketing laat hen graag zien dat Leiden verrassende en unieke locaties heeft voor congressen in alle soorten en maten. Daarnaast is de ligging van de stad zeer gunstig, midden in de Randstad en Schiphol is zeer dichtbij. Leiden is de stad van de persoonlijke aandacht, de interactie, de intimiteit en van de verrassing.

Tipje van de sluier
Tijdens de inspiratiedagen van 21 en 28 juni maken de deelnemers op inspirerende wijze kennis met verschillende Leidse locaties, doen ze ideeën op voor een sociaal programma en volgen ze een interactieve champagneclinic. Op 28 juni er is tevens een presentatie van Nicoline van Straten, directeur van The Live House. Het vervoer gaat deze dagen onder andere per step en per boot. De afsluitende borrels maken de dag compleet.

Aanmelden voor deze dagen
Wilt u ook deelnemen aan een van deze Leidse inspiratiedagen? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan yvonne@leidenmarketing.nl. U kunt hier de programma’s van beide dagen bekijken.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief