Congressen

Inspiratie voor onvergetelijke eindejaarsevents!

Bilderberg - Inspiratie voor onvergetelijke eindejaarsevents!

Op zoek naar een fantastische locatie voor een meeting of event om mijlpalen te vieren, waardering te tonen naar jouw medewerkers of het jaar feestelijk af te sluiten? Wat dacht je van een prachtig winters ontvangst in een middeleeuws kasteel of aan de rand van het bos? Ontdek onze unieke eindejaarseventlocaties op de Veluwe of in Limburg.

Winter in the Woods – Veluwe

Stel je voor: een glazen kas, gevuld met lichtjes en warmte. Op de achtergrond het statige Hotel De Bilderberg in Oosterbeek en haar prachtige bossen. Maak van jouw kerstevent, nieuwjaarsborrel of kick-off voor 2020 een onvergetelijke ervaring.

De Buitenplaats – Veluwe

Op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsevent, partnerevent of een andere zakelijke bijeenkomst die een wow-factor kan gebruiken? Ontdek de nieuwe Buitenplaats van Résidence Groot Heideborgh, een outdoor eventlocatie aan het rand van het bos. Kom dit najaar dineren in de tent, barbecueën in het bos of opwarmen in onze kas.

Winterse events op een chateau – Limburg

Jouw event of bijeenkomst net even anders? Wat dacht je van een prachtig winters ontvangst in een middeleeuws kasteel nabij Venlo? Een oprijlaan met fakkels en een aangekleed terras waar de gasten worden ontvangen met heerlijke warme glühwein.

Events op een historisch landgoed – Limburg

Organiseer dit najaar jouw meeting of eindejaarsevent op een historisch landgoed in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Goed eten en aandacht voor elkaar staan hierbij centraal. Met muziek of een pub quiz maken we de avond onvergetelijk.

Meer informatie? Ga naar www.bilderberg.nl/successenvieren

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief