Congressen

Inspectiereis naar Zeeuwse meeting locaties

Lezers van QM e-news kunnen gratis mee met de studiereis Congresbureau Zeeland op 16 en 17 december. Organisatoren en opdrachtgevers van zakelijke bijeenkomsten maken deze twee dagen kennis met de meeting mogelijkheden in de provincie Zeeland. Daarnaast maken zij de opening mee van de nieuwe attractie Voetbal Experience door voetbal coach Guus Hiddink.

De kennismakingstrip naar Zeeland heeft als thema ‘Voetbal Kunst’. De tweedaagse reis gaat naar Walcheren, ingeklemd tussen de Randstad en Belgisch Vlaanderen. Als gast verblijft u in het viersterren Badhotel Domburg. In Vlissingen en Middelburg komt de kunst aan bod. Het diner op de eerste avond vindt plaats in het pas gerenoveerde hotel Arneville, een onderdeel van de Amadore groep.

De volgende ochtend staat de officiële opening van het Voetbal Experience centraal. Dit themapark staat helemaal in het teken van het nationaal- en internationaal voetbal. Het wordt een plek waar je voetbal kunt spelen, kijken, luisteren, voelen en beleven.

Daarnaast is een rondleiding gepland in het Abdij-complex van de provincie Zeeland en de Roosevelt Academy, twee locaties geschikt voor kleine en grote bijeenkomsten in middeleeuwse sferen.

De reis wordt aangeboden door de leden van Congresbureau Zeeland. Indien u een tweede persoon wilt meebrengen, dan kan dat tegen een vergoeding van €150.

Als u mee wilt met deze tweedaagse inspectiereis, dan kunt u zich aanmelden via info@zeeyou.nl.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief