Congressen

Inntel Hotels Utrecht Centre geopend

Inntel Hotels Utrecht Centre is op 4 april geopend door burgemeester Jan van Zanen. Het zesde hotel van deze Nederlandse hotelgroep staat op een strategisch punt in het centrum van de stad.

Vraag naar vergaderlocaties

Het viersterrenhotel heeft door z’n ligging een goede verbinding met het Centraal Station en Hoog Catharijne. De Spa Dôme op de 11e verdieping biedt een weids uitzicht over de Domstad. Het interieur is ontworpen op de vele verbindingen, de monumenten, oude gewelven, de iconen van de stad en het lijnenspel naar de wegen, paden en kanalen vloeien terug in het design.

Henk Hölscher, General Manager, “We zijn door burgemeester en wethouders met open armen in Utrecht ontvangen.  De zakelijke markt maar ook steeds meer toeristen weten deze historische stad te vinden. De vraag naar meer hotelkamers en een goede locatie om te vergaderen is groot.
Ik ben dan ook zeer trots dat wij als Inntel Hotels daarin kunnen voorzien door met ons hotel 162 kamers en 300 vierkante meter vergadercapaciteit aan het aanbod toe te voegen.” 

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief