Beurzen

InCoDa 2018 uitgebreid

De negende editie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) die plaatsvond van 16 tot en met 18 september in Evenementenhal Gorinchem heeft ruim 6.500 bezoekers getrokken. De opzet van de beurs was met 130 exposanten groter dan vorig jaar, mede door de stijging van het aantal exposanten en de keuze van veel deelnemers om groter uit te pakken met eigen standbouw.

Complete vakbeurs

“Het beeld van de vakbeurs is letterlijk en figuurlijk veranderd. We zijn gegroeid van alleen vloerenbeurs naar de meest complete vakbeurs in Nederland voor de woninginrichters, parketbranche en projectinrichters”, zegt Mascha de Bruin namens Easyfairs. Nieuw op Interieur Collectie Dagen waren de kennissessies in het Inspiratietheater, waarbij bijvoorbeeld kleurexpert Saskia Huiting veel publiek trok en een presentatie over de kunst van goed vloeradvies. Er waren drie Nederlandse Kampioenschappen: meubelstofferen, parketleggen en woningstofferen.

In 2019 viert Interieur Collectie Dagen haar tiende editie op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief