Congressen

Incentive Europe stelt Annemarie Timmer aan

Incentive Europe heeft Annemarie Timmer aangesteld als sales & marketing manager. Per 1 oktober houdt Timmer zich bezig met alle salesgerelateerde activiteiten, zoals het onderhouden van klantrelaties, en de verdere ontwikkeling van de afdeling Business Events van Incentive Europe.
Timmer is al meer dan twintig jaar werkzaam in de branche. Ze vervulde hiervoor bij Club Med de rol van manager Club Med Business en werkte daarvoor bij Advanced Travel Partner. Timmer is tevens bestuurslid van de Nederlandse Chapter van SITE (Society of Incentive Travel Executives).

"Met de komst van Annemarie hebben we er een zeer ervaren en gerespecteerde 'MICE personality' bij", aldus Rob den Hartog, algemeen directeur van Incentive Europe. "Wij verwachten dat ze een belangrijke rol zal spelen in de verdere uitbouw van ons bedrijf."

Incentive Europe bestaat ruim dertig jaar en maakt deel uit van de Incentive Europe Groep. Jaarlijks verzorgt het bedrijf een groot aantal projecten in zowel binnen- als buitenland, van kleine meetings tot grote en complexe congressen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief