Congressen

Imposante ePoster area met 74 touch screens in Mondriaan stijl

Een ePoster area met 74 touch screens, waarop meer dan 2.700 poster te bekijken waren. Evenresult en Multilearning realiseerden deze imposante digitale posterpresentatie voor het ISTH (The International Society on Thrombosis and Haemostasis) Congress 2013, dat plaatsvond van 28 juni tot en met 4 juli in Amsterdam RAI.

Eventresult faciliteerde samen met moederbedrijf ACS de audiovisuele inrichting van het tweejarig congres dat 8.500 deelnemers trok.

Van de in totaal veertien zalen, bouwde ACS vier tijdelijke zalen en voorzag alle meeting rooms van Amsterdam RAI van apparatuur. Elke zaal was volledig ingericht en voorzien van audiovisuele faciliteiten. Voor een complete congreservaring konden alle sessies achteraf nogmaals gevolgd worden, in vier zogenaamde recap lounges. Om het ISTH logo volledig te integreren werd het Mondriaan thema doorgevoerd in alle zalen.

Eventresult lanceerde voor het eerst op zeer grote schaal een nieuwe oplossing van ePoster presentaties. Samen met partner Multilearning heeft het bedrijf een ePoster oplossing ontwikkeld die een hogere betrokkenheid geeft van de deelnemers dan bij traditionele posterpresentaties.

Meer dan 2.700 poster waren toegankelijk via 74 touch screens tijdens ISTH. Alle deelnemers konden door alle posters browsen en selecteren op meeting, onderwerp of spreker. Ook het bekende Mondriaan thema was volledig geïntegreerd in de ePoster area.

ACS zaal ISTH - foto: Ad Boogaard fotografie

foto: Ad Boogaard fotografie

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief