Beurzen

Immersive cube

luvision stand op ISE 2019

Aluvision wist op de voorbije editie van Integrated Systems Europe (ISE) in RAI Amsterdam met twee zeer opmerkelijke stands het oog te vangen van menig bezoeker en dat binnen het audiovisuele geweld die de beursvloer van ISE kenmerkt.

Modulaire led-tegel

Uit een totaal van 1.300 exposanten werd de producent van modulaire standbouwsystemen dan ook verkozen tot winnaar van de award voor het beste middelgrote standontwerp.
Waar goed met LED uitgelichte visuals gemeengoed zijn geworden, daar zette Aluvision kleurrijke en verfrissende video-content tegenover, wat een zeer dynamische presentatie opleverde. Daarvoor paste het bedrijf haar Hi-LED 55 modulaire LED-tegel voor. Deze heeft een pixel pitch van 2,5 millimeter en is bruikbaar in zowel als vloer, wand als plafond. Ook werd gebruik gemaakt van de recent geïntroduceerde gebogen tegels (hol en bol) en hoekmodules.

Volledig opgetrokken

Voor een ultieme beleving bouwde Aluvision naast hun hoofdstand van 60 vierkante meter ook een ‘immersive cube’ op. Zowel vloer, wanden als plafond van de kubus waren volledig opgetrokken uit Hi-LED-tegels waarop een continue stroom van zinnenprikkelende animaties werden vertoond.

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief