Congressen

IMEX geeft hosted buyer nieuwe tools

Hosted Buyers krijgen voor IMEX Frankfurt een eigen inbox op de website van de beurs. Het concept dat vorig jaar tijdens IMEX America werd gelanceerd maakt dat de geïnviteerde beursbezoekers sneller exposanten kunnen selecteren die ze willen ontmoeten en makkelijker afspraken kunnen inplannen.  De internationale meeting beurs vindt plaats van 21 tot en met 23 mei.

De nieuwe online tool verzamelt alle communicatie van exposanten naar een hosted buyer. Die krijgt dagelijks een e-mail alert met wijzigingen en kan in online inbox zoeken op trefwoord, bedrijfsnaam en het onderwerp. Afspraken kunnen rechtstreeks vanuit de berichten in de inbox gemaakt worden en worden overzichtelijk weergegeven in het nieuw vormgegeven agendascherm.

Een andere innovatie voor buyers is een netwerk hub op de beursvloer om hen te helpen vakgenoten te vinden en ontmoeten. Daarnaast introduceert de organisator een nieuw educatief forum voor corporate planners – Exclusief corporate @ IMEX –  met onder meer een nieuwe Research Pod bij het Inspiration Centre.

Registratie voor IMEX Frankfurt is gratis. Wie in aanmerking wil komen om als hosted buyer de beurs te zoeker kan een e-mail sturen naar donna.fung@imexexhibitions.com.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief