Congressen, Company events

IMEX Frankfurt presenteert programma Exclusively Corporate

Exclusively Corporate at IMEX Frankfurt

IMEX Frankfurt heeft het programma van Exclusively Corporate bekendgemaakt. Deze bijeenkomst is voor interne eventmanagers en planners en vindt plaats op maandag 13 mei in Melia Frankfurt City voorafgaand aan de internationale meetingvakbeurs. Aan bod komen onder meer het voorkomen van burn-out, het ontwerpen van impactvolle evenementen en omgaan met beperkte middelen.

 

Exclusively Corporate programma

Highlights van het Exclusively Corporate programma zijn:

Thilo Wolf

  • Hoe motiveer je een team rond een nieuw idee? Pianist en componist Thilo Wolf weet het een en ander over het betrekken van mensen via zijn werk met orkesten over de hele wereld. Hij zal de deksel van zijn ervaring oplichten en lessen uit de muziekwereld delen.
  • Nu zeven op de tien mensen in de evenementenbranche op weg zijn naar een burn-out, is het advies van Mike Ford over hoe je onbeschaamd herstel kunt omarmen essentieel. De oprichter van Grateful Lemon legt uit: “Burn-out en overbelasting zijn tegenwoordig gemeengoed – het is de belangrijkste reden waarom mensen hun baan opzeggen en het is een groot probleem in onze branche.”
  • Planners van wereldwijde bedrijven, waaronder Eszter Mattiassich-Aszody van Siemens Healthineers, Kate Scully van Howden Group Holdings en Stephanie Dubois van SAP, zullen vertellen hoe zij door de realiteit van hun rol navigeren: van het integreren van AI, het beheersen van de stijgende kosten tot het bevorderen van verbondenheid.

Darren Edwards

 

  • De gehandicapte avonturier Darren Edwards heeft een nieuwe benadering van leiderschap moeten aannemen bij het uitvoeren van recordbrekende expedities in omgevingen met een hoog risico en hoge druk. Hij zal laten zien hoe je op een andere, meer authentieke manier leiding kunt geven: “Na een noodlottige dag waarop mijn leven op de rand van een rotswand balanceerde, heb ik verschillende krachtige lessen geleerd die mijn vermogen hebben gevormd om me aan te passen en veerkrachtig te blijven tijdens moeilijke tijden. Deze lessen zijn ongelooflijk relevant voor bedrijven en hun leiders.”

Corporate planners

Exclusively Corporate brengt corporate eventmanagers en -planners van over de hele wereld samen voor een dag vol persoonlijke en professionele ontwikkeling en netwerken, de dag voorafgaand aan meetingvakbeurs IMEX Frankfurt.

CEO Carina Bauer: “We weten dat organisatoren van bedrijfsevenementen uitdagingen te verduren krijgen: de budgettaire beperkingen blijven bestaan, de middelen zijn krap en de kosten lijken niet te dalen. Onze educatieve sessies zijn ontworpen om eerlijke, praktijkgerichte antwoorden te bieden."

“We weten echter dat het bijwonen van een evenement niet alleen gaat om wat je leert, maar om wie je ontmoet. Verbindingen – of ze nu nieuw of bestaand zijn – zijn alles. We hebben Exclusively Corporate ontworpen als een opwindende uitwisseling van ideeën en een geweldige manier om de IMEX Frankfurt-ervaring een vliegende start te geven.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief