Congressen

IMEX America wint vakprijs voor groene initiatieven

Meetingbeurs IMEX America is door Trade Show Executive (TSE) bekroond met een vakprijs voor de duurzame prestaties van dit evenement in Las Vegas.

IMEX America, dat dit jaar plaatsvindt van 11 tot 13 oktober, mocht de zogenoemde Grand Award for the Show with the Most Commendable Green Initiatives in ontvangst nemen. De organisator haalde de drempel van een zero-waste event, onder meer door een recycling-percentage van 95 procent, de CO2-uitstoot te compenseren en geen flesjes water te verstrekken.

Carina Bauer, CEO van IMEX Group, spreekt van een geweldige erkenning voor het harde werk van haar team, zeker gezien de ‘exceptionele omstandigheden’. “IMEX 2021 was onze eerste beurs in twee jaar tijd, een mijlpaal voor onze sector aangezien het de allereerste internationale vakbeurs was na het opheffen van de Amerikaanse travel-ban.”

Het winnen van deze duurzaamheidsprijs noemt Bauer een speciaal genoegen. “Sustainability zit ingebakken in ons evenement sinds de start tien jaar geleden. We meten en bouwen jaarlijks onze klimaatvriendelijke activiteiten en hebben nu al de basis gelegd om vergelijkbaar duurzaam succes te boeken tijdens de beurs van dit jaar.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief