Beurzen

''Ik moet het kunnen vastpakken''

Wie: John MacFadden & Noel Houston, Donegal, Ierland

Waar: Builty [Innovatieplatform voor grote bouwbedrijven | Tour & Taxis | Brussel]

Missie: “Ons bezoek is onderdeel van een studiereis over duurzaam bouwen en passiefwoningen”

Tijdens de eerste editie van het exclusieve evenement voor grote bouwbedrijven Builty vinden we John en Noel bij de lange toog geparkeerd. John is specialist in mechanische ventilatie, Noel haalt energie uit wind, getijden en de zon. Beide zijn de dag voordien in Dublin op het vliegtuig gestapt – dat kort daarna botste met een ander vliegtuig – en met veel vertraging in Brussel beland.

Quote:

John: “Een deel van het programma van de studiereis hebben we moeten afgelasten, maar dit event wilden we niet missen. In onze briefing werd Builty omschreven als een innovatieplatform. We waren dus all excited om deze kant op te komen, maar nu is die opwinding een beetje weggeëbd. Ik zeg niet dat hier geen innovaties zijn, maar ze bestaan alleen in een folder of in de woorden van een standmedewerker. En dat toch even wennen. Wij zijn jongens die dingen vanboven en vanonder, vanbinnen en vanbuiten willen bekijken, vastpakken, testen. En dat kan hier niet…”

Noel: “Die minimalistische aanpak zijn we bij ons niet gewoon, maar het heeft wél een voordeel: wanneer je langs de standjes loopt, word je niet afgeleid door de spullen en kan je meteen ter zake komen. Enne…ook niet onbelangrijk: de bar en het buffet blijven de hele beurs open en je betaalt geen stuiver.”

Ontdekt: “In België hebben ze goeie verkopers, fantastische streekbieren en erg lekkere hapjes.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief