Beurzen

iGB L!VE trekt 35 procent meer bezoekers

Beursbezoekers op IGB L!VE 2024

De laatste Amsterdamse editie van internetgaming congresvakbeurs iGB L!VE bracht een recordaantal van 9.788 bezoekers uit 131 landen naar RAI Amsterdam doen komen. De beurs verhuist nu naar Excel London.

Van 16 tot en met 19 juli werden er ruim 20.400 beursvloerbezoeken genereerd tijdens de twee beursdagen, een stijging van 35 procent jaar-op-jaar en bijna het dubbele van de 5.022 aanwezigen op iGB L!VE 2022.

Grootste editie ooit

IGB Portfolio Director Naomi Barton: "Dit was de best mogelijke manier om het team van de RAI Amsterdam enorm te bedanken voor al hun fantastische steun en hun bijdragen om de status van iGB L!VE als de meest populaire en waardevolle showcase voor de internationale iGaming-industrie te waarborgen. Ik ben verheugd dat professionals uit de industrie in recordaantallen opkwamen om deel te nemen aan wat de grootste editie ooit was van iGB L!VE, met meer dan 300 exposanten en sponsoren."

Nieuwe beurselementen

Tijdens deze editie werden een aantal nieuwe beurselementen geïntroduceerd. De eerste iGB L!VE LaunchPad werd gewonnen door Match Hype, met een product dat zich richt op het leveren van AI-gestuurde video's voor sportwedstrijden. Daarnaast was er iGB Ascend, een mentoring- en leiderschapsinitiatief van iGB L!VE dat gericht is op het ondersteunen van vrouwen aan het begin van hun gamecarrière. Een derde innovatie was de Sustainable Gambling Zone met de presentatie van de nieuwste ideeën over veiliger gokken.

Verder doorgroeien

Barton verwacht dat de beurs in ExCeL London verder zal groeien. "Onze visie is om de beurs naar een heel nieuw niveau te tillen nu de industrie blijft groeien. Tegen 2028 willen we iGB L!VE laten groeien tot 30.000 bezoekers en 550+ exposanten en sponsoren. We werken samen met een adviesraad van de industrie, bestaande uit de meest invloedrijke en baanbrekende belanghebbenden om de visie van de beurs te realiseren."

"De nieuwe thuisbasis bij ExCeL London heeft een fantastisch trackrecord opgebouwd in het helpen van evenementen om hun potentieel te vervullen en alle bouwstenen zijn aanwezig voor iGB L!VE om het type groeidoelstellingen te bereiken dat onze belanghebbenden willen, en om de bedrijfswaarde te leveren die ze nodig hebben."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief