Congressen

ICS lanceert social marketing platform Conferize

De Deense congresorganisator ICS is een partnership aangegaan met Conferize, het vorig jaar gelanceerde online social marketing platform dat congressen onder de aandacht brengt van potentiële deelnemers.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis registreren op www.conferize.com, onder meer met bestaande social media accounts als Twitter en Linkedin. Aan hun account kunnen ze interessegebieden koppelen, om vervolgens suggesties te krijgen voor komende congressen. Ook kunnen zijn de social media activiteiten rondom een congres volgen op dit platform.

Organisatoren kunnen hun congressen gratis publiceren op Conferize.

Er is ook en betaalde ‘Pro’versie waarmee het congres extra exposure krijgt in een reclamevrije omgeving. Ook is bij deze versie directe registratie en live streaming via het platform mogelijk.

Volgens Per Ankaer, directeur van ICS, brengt Conferize congressen onder de aandacht van een veel groter publiek. Het platform heeft in korte tijd al meer dan een miljoen geregistreerde gebruikers. Daarnaast schept het een meer vaste band tussen het congres merk en haar publiek, de volgers en deelnemers.

ICS biedt ter introductie een gereduceerde prijs voor de Pro-versie van het platform.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief