VenueNL: Iconisch boek over architecturaal erfgoed als ontmoetingsplaats

Carrousel

Met veel genoegen presenteren wij ons nieuwste salontafelboek VenueNL, een exclusieve uitgave die het design en de diversiteit van Nederlandse ontmoetingslocaties in de schijnwerpers zet. Dit boek is niet alleen een visuele viering van architectuur, maar ook een ode aan de plekken waar mensen samenkomen, ideeën uitwisselen en herinneringen creëren.

VenueNL neemt je mee op reis langs enkele van de meest iconische en inspirerende meeting venues in Nederland, elk met hun eigen unieke verhaal en karakter. Van historische gebouwen die de tand des tijds hebben doorstaan, industriële panden die een nieuwe functie hebben gekregen en moderne architecturale parels die de grenzen van design en functionaliteit verleggen. 

Voor het eerst zijn deze locaties met gevoel voor architectuur gefotografeerd en als resultante van hun tijdgeest beschreven. Het resultaat is een boek als eerbetoon aan de Nederlandse meeting industrie als hoeder van ons cultureel erfgoed. VenueNL is te bestellen via onderstaand formulier.

Luxe tafelboek, hardcover | Omvang 272 pagina’s | Tweetalig NL/EN | Prijs €89 (incl. BTW, excl. verzendkosten)

(verzendkosten 1 exemplaar in Nederland = €7,95; in België €10,50)

 


Bestelformulier
 
Graag bestel ik een of meer boeken VenueNL à 89 euro (inclusief BTW, exclusief Verzendkosten)

* = verplicht veld

 

Formulier

 

 

Cover VenueNL en bestelbanner

 

 

DE ONBESPROKEN ARCHITECTURALE WAARDE VAN EXPO EN CONFERENCE ERFGOED

Riemer RijpkemaWie een rondgang maakt langs Nederlandse expo en conference venues – iets dat ik iedereen kan  aanbevelen – zal aangenaam verrast worden door de architectonische rijkdom van de architectuur van deze gebouwen. Het siert de architecten en ontwikkelaars van deze gebouwen dat zij zo veel lef, vakmanschap en verstand van zaken hebben bijeengebracht om enerzijds met gevoel voor esthetiek, respect voor de publieke ruimte en aandacht voor duurzaamheid vorm te geven aan deze bouwwerken. En anderzijds het karakter van deze gebouwen zodanig in dienst te stellen van de ruimtelijke functionaliteit dat ze de betekenis van evenementen op unieke wijze kunnen versterken.

Dit boek is een eerbetoon aan eenieder die het mogelijk heeft gemaakt om de Nederlandse expo en conference venues te laten uitgroeien tot een categorie architecturaal erfgoed waar we trots op mogen zijn. Maar ook een aanmoediging en bron van inspiratie voor iedereen die vormgeeft aan de veelbelovende toekomst van een levendige en ondernemende branche.

Riemer Rijpkema

Belangenbehartiger en branche expert
Woordvoerder Eventplatform

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief