Congressen

ICCAUni: Nieuw wereldwijd academische netwerk voor zakelijke evenementen

ICCAUni

De internationale vakorganisatie voor associatiecongressenindustrie ICCA gaat bouwen aan een wereldwijd netwerk van docenten en loopbaanadviseurs op universiteiten en hogescholen. Het doel van deze ICCAUni is om een sterkere verbinding tot stand te brengen tussen academische instellingen en praktijkmensen uit de congresindustrie. Daarnaast biedt het een podium voor studenten om de industrie van internationale zakelijke evenementen te leren kennen.

Lidorganisaties krijgen twee beurzen – inclusief reis- en verblijfskosten – voor het ICCA Annual Congress, plus toegang tot ICCA’s uitgebreide Business Intelligence-database.

Senthil Gopinath

CEO van ICCA, Senthil Gopinath: “Het vinden van nieuw talent is de levensader van onze sector. ICCAUni zal de grote reikwijdte laten zien van wat onze sector te bieden heeft – van marketing en gastvrijheid tot logistiek en belangenbehartiging – en zal daardoor een heel nieuwe generatie leiders aantrekken. Door onderwijsinstellingen in dit unieke lidmaatschapsprogramma te betrekken, kan de academische wereld naar onze sector verwijzen en hun studenten vertellen dat hier kansen liggen.”

Keiko Nishimoto

Keiko Nishimoto, hoogleraar aan de Ritsumeikan Business School: "Ik heb twintig jaar voor PCO's gewerkt en ben nu overgestapt naar de academische sector, en ik heb altijd geloofd dat universiteiten een cruciale rol moeten spelen bij het vormgeven van de toekomst van bijeenkomsten. Dit is alleen mogelijk als we ons verenigen, dus sluit je aan bij ICCA en maak deel uit van deze dynamische beweging - laten we samen de wereld vormgeven."

 

 


 

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief