Congressen

ICCA publiceert A Modern History of International Association Meetings

ICCA heeft een overzicht gemaakt van de ontwikkeling van international associatie meetings in de periode 1963 – 2012, naar aanleiding van haar vijftigjarige bestaan. Het aantal internationaal roterende associatie meetings is in die periode elke tien jaar met honderd procent toegenomen, concludeert de International Congress and Convention Association. Overigens is het gemiddeld aantal deelnemers per meeting over de hele periode met 66% gedaald.

ICCA CEO Martin Sirk: “Een halve eeuw is een lange periode om gedetailleerde en consistente informatie over welk onderwerp dan ook te verzamelen. In de wereld van internationale meetings, waar de meeste landen nog steeds moeite hebben om maar een gedeeltelijk overzicht te krijgen over de huidige omvang en impact van deze complexe en gefragmenteerde industrie, mag je deze prestatie zelfs monumentaal noemen.”

De door ICCA verzamelde data over de afgelopen vijftig jaar vormt de basis van de nieuwe publicatie A modern history of international association meetings.  De vereniging heeft daarnaast haar leden en relaties gevraagd om hun inzichten over het verleden en de toekomst van de sector  te delen.

De publicatie is door iedereen te downloaden en te gebruiken. U kunt de publicatie in PDF-vorm hier downloaden.

ICCA A modern history of international association meetings


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief