Congressen

ICCA op zoek naar nieuwe CEO

Martin Sirk | CEO ICCA

Het bestuur van de International Congress and Convention Association (ICCA) heeft op 27 juni het vertrek van CEO Martin Sirk aangekondigd en gaat op zoek naar een opvolger. Chief Value Officer Dennis Speet zal voorlopig leiding geven aan de vereniging als waarnemend CEO.

Martin Sirk

Martin Sirk trad in 2002 in dienst bij ICCA als CEO en leidde de vereniging van 600 tot meer dan 1.100 aangesloten bedrijven en organisaties in 97 landen. “16 jaar is een uitzonderlijk lange periode in welke rol dan ook, en ik ben enorm trots op het team in Amsterdam en onze regionale kantoren over de hele wereld”, stelt Sirk. “Ik geloof dat ik een grote rol heb gespeeld in het beschermen van de unieke cultuur van ICCA – echt mondiaal, vriendelijk en ruimdenkend, maar altijd zakelijk gericht – door de vele veranderingen die we hebben doorgemaakt. Ik wens mijn opvolger vreugde en succes met deze buitengewone associatie, die ik me vereerd voel om de gelegenheid te hebben gehad om de vereniging te dienen.”

ICCA zal nu bij de eerste gelegenheid een nieuwe CEO benoemen en zal een internationaal wervingsbureau aanstellen om te helpen bij het selectie- en evaluatieproces.

Nina Freysen Pretorius

ICCA-voorzitter Nina Freysen Pretorius: “We willen Martin bedanken voor zijn jarenlange toegewijde inzet. Hij heeft de basis gelegd voor het volgende tijdperk van de ontwikkeling van ICCA, en het ICCA-bestuur is vastberaden om de juiste persoon te vinden die met ons samenwerkt aan het realiseren van onze ambitieuze langetermijn visie voor ICCA. We verwachten dat er veel uitdagingen zullen zijn, maar ook enkele enorme kansen om onze business community uit te breiden en om nieuwe en nog betere waarde te leveren aan onze leden.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief