Congressen

Ibtm World maakt social registration mogelijk

Dit jaar kunnen vakbezoekers van Ibtm World zich voor het eerst registreren met hun LinkedIn-, Facebook- of Twitter-account. Een deelnemer kan dan direct zien of zijn of haar social media contacten uit het gekozen netwerk zich ook hebben geregistreerd en voorafgaand aan de beurs contact leggen met deze relaties.
 Organisator Reed Travel Exhibitions adviseert geïnteresseerden op vroegtijdig te registreren, omdat er dan meer opties zijn om afspraken op de beurs in te plannen, te profiteren van kortingen op reis- en verblijf en uitnodigingen te ontvangen voor de diverse netwerkevents en educatieve sessies. Voorgeregistreerde vakbezoekers krijgen snel toegang tot de beurs via de ‘free fast-track entry’.
Op de beursvloer presenteren zo’n 3.000 bedrijven en merken in de meeting, incentive en congresmarkt zich. De basis wordt gevormd de paviljoens van landen, regio’s en steden die er hun bestemming en meetingfaciliteiten presenteren. Daarnaast wordt de beursvloer bevolkt door internationaal opererende hotels en congreslocaties, dienstverleners en leveranciers.
 
Ibtm World vindt plaats van 17 tot en met 19 november 2015 in Fira Gran Via in Barcelona.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief