Congressen

IBTM selecteert elite Hosted Buyers

IBTM-organisator Reed Travel Exhibitions introduceert voor de komende editie van IBTM World in Barcelona een verbeterd Hosted Buyer programma. Voor alle IBTM-beurzen worden Hosted Buyers vooraf geselecteerd en gekwalificeerd, waarna zij zich sneller en eenvoudiger als genodigde voor een beurs kunnen registreren. Een selecte groep ‘elite Hosted Buyers’ mag tevens rekenen op een VIP-experience.
 De VIP-behandeling bestaat uit transfer per limousine van en naar de luchthaven, toegang tot een exclusieve VIP-lounge op de drie beursdagen en meer flexibiliteit in het afsprakenschema.

Hosted Buyer programma

Het verbeterde Hosted Buyer programma moet ervoor zorgen dat de hoogste kwaliteit bezoekers naar de beurs komen en die voldoen aan de behoefte van de exposanten.
Een Hosted Buyer moet wel meer afspraken inplannen, wat volgens Reed Exhibitions een wens is van zowel de exposanten als de geïnviteerde beursbezoekers zelf. Het gaat dit jaar om 10 vooraf gemaakte afspraken per dag.

Multinationals en associaties

Om de kwaliteit van de Hosted Buyers te duiden noemt de beursorganisator van IBTM World vertegenwoordigers van grote multinationals als Bank of America Merrill Lynch, Gucci, Mars Incorporated, L’Oreal Active Cosmetics, Microsoft, Montblanc, Philips en Volvo. Uit de associatie-wereld verwacht men planners van The Optical Society, European Health Management Association, European Society of Ophthalmology, Association of International Seafood Professionals, European Cystic Fibrosis Europe, International Financial Cryptography Association, World Federation of Tourist Guide Associations en UEFA.

IBTM World 2017

IBTM World 2017 vindt plaats van 28 tot en met 30 november 2017 in Fira Barcelona. In 2016, bezochten zo’n 15.000 vakbezoekers deze internationale meetingbeurs en werden gedurende drie dagen meer dan 67.000 afspraken gepland.
 

 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief