Congressen

Ibtm maakt innovatie Top 10 bekend

Ibtm World heeft haar Top 10 bekend gemaakt van innovaties die de meeting industrie gaan veranderen. Deze zullen te zien zijn in de Innovation Zone van de beurs die plaatsvindt van 17 tot en met 19 november in Barcelona. De volgende tien producten en diensten zijn geselecteerd uit de zestig inzendingen voor de 2015 Technology and Innovation Watch Award.
InitLive, tevens de winnaar van de 2015 Technology and Innovation Watch award, is een online dienst en app, waarmee organisatoren hun medewerkers en vrijwilligers kunnen inplannen en daarover met hen kunnen communiceren.
 
EventPilot van ATIV Software is een oflline conference app, die het voor deelnemers mogelijk maakt om op een visuele manier hun agenda samen te stellen en beheren en tevens helpt bij navigatie over de beursvloer of langs posterpresentaties, contact leggen met andere deelnemers en het bijhouden van CME credits.
 
Loopd is een relationele analyse tool die menselijke ontmoetingen meet in de nabijheid voor zakelijke evenementen, waarbij de deelnemers onderling contactinformatie kunnen uitwisselen, marketing materiaal kunnen verzamelen en geautomatiseerd in worden gecheckt bij sessies.

Interactio is een mobiel systeem dat een alternatief biedt voor de traditionele tolksystemen bij evenementen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de smartphones en tablets van de deelnemers.
 
EventCollab is een online samenwerkingsplatform waar organisatieteams planningen en documenten kunnen delen, tijdsbesteding kunnen vastleggen, taken kunnen toebedelen en met elkaar kunnen chatten.
 
CDEP van Slidebox is een nieuw dataprotocol waarmee alle leverancier van technische oplossingen in de meeting industrie onderling gegevens kunnen uitwisselen. 

The Mash Machine van The Mo’Joes is een onverwacht muziekinstrument dat het mogelijk maakt om een gezamenlijke beleving te creëren met muziek.
 
Path Event Learning Platform van Blue Sky Broadcast is een online leer- en contentmanagement omgeving, speciaal voor op evenementen gebaseerde onderwijsprogramma”s.
 
SocialPoint Audience Engagement Platform van Interactive Meeting Technology is een online programma voor het creëren van deelnemersparticipatie, door onder meer social media, quizzen, enquêtes, vraag- & antwoord met de spreker, te cetera.
 
AroundThen is een app om het netwerken eenvoudiger te maken, door met gebruik van Bluetooth andere deelnemers te vinden, met hen in contact te komen en elkaar berichten te sturen. Ook is het mogelijk om met behulp van Beacons deelnemers automatisch in te checken, informatie te sturen en te volgen.

De Innovation Zone met daarop deze Top 10 innovaties, bevindt zich naast de ACS Knowledge Village op de beursvloer. Hier zullen een twintigtal educatieve sessies worden gehouden over onderwerpen met betrekking tot technologie, meeting design, social media en communicatie.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief