Beurzen, Incentives

IBTM lanceert podcast New in Events

Bezoeker in de relax zone op IBTM World 2022

New in Events is een nieuwe tweewekelijkse podcast van de internationale meetingvakbeurs IBTM. Voor aflevering één bezoeken presentatoren Mike Fletcher en Paul Cook het Europese hoofdkantoor van Cvent om te praten met de Europese marketingdirecteur van het technologiebedrijf, Felicia Asiedu.

Rol van technologie

In de eerste aflevering van New in Events vertelt Asiedu over de geëvolueerde rol van technologie in het dagelijkse leven van meeting- en evenementenplanners. Ze bespreekt of virtuele evenementen nog wel een toekomst hebben, waarom ze een hekel heeft aan de termen ‘hybride’ en ‘meer doen met minder’, en geeft haar advies over hoe je het publiek beter betrokken kunt houden.

'We moeten harder nadenken over welke technologie, welke digitale onderdelen, waarom, wanneer en voor wie', zegt Asiedu. 'Als je als evenementenorganisator de reden kunt achterhalen waarom mensen naar je evenementen komen – ze rechtstreeks vraagt en vervolgens technologie gebruikt om hen te helpen in contact te komen met de juiste mensen of hun doelstellingen te bereiken, is de kans veel kleiner dat ze bezwaar hebben om hun gegevens door te geven. Datagedreven inzichten zijn een echte waarde-uitwisseling geworden, die moet bijdragen aan hun ‘waaroms’.'

Asiedu deelt eveneens inzichten uit Cvent’s jaarlijkse Planner Sourcing-onderzoek onder Europese meetingplanners en presenteert enkele van de grootste uitdagingen waarmee organisatoren het komende jaar worden geconfronteerd.

AI-integraties

Ze onthult ook plannen voor toekomstige AI-integraties in het Cvent-platform. 'We streven ernaar om AI te introduceren als tijdbesparing voor meer handmatige taken. Vervolgens zullen we bekijken hoe AI kan helpen bij het schrijven van RFP’s en reacties op RFP’s, omdat we weten dat dit een groot pijnpunt is tussen planners, hoteliers en locaties.'

Seizoen één

Elke aflevering van New in Events duurt ongeveer 30 minuten, zodat u onderweg of tijdens een welverdiende pauze nieuwe ideeën, nieuwe inzichten, advies voor nieuwkomers en nieuwe manieren van werken kunt opdoen.

Seizoen één bevat ook bonusinterviews vanaf de beursvloer tijdens IBTM World 2023 in Barcelona. In de openingsaflevering bespreekt Catherine Southall, hoofd Business Development UK & Ireland bij American Express GBT Meetings & Events, de bevindingen van Amex’s Global Meetings and Events Forecast voor 2024.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief