Beurzen

IBTM lanceert Exceptional Experiences programma tijdens Cannes Lions

Exceptional Experiences workshop Cannes

IBTM voegt een nieuw programma toe aan haar meetingvakbeurs IBTM World, die plaatsvindt van 19 tot en met 21 november in Barcelona. Exceptional Experiences richt zich op de uitdagingen waarmee interne evenementenprofessionals en marketeers worden geconfronteerd en zal innovatieve strategieën demonstreren voor het creëren van evenementervaringen.

Exceptional Experiences werd gelanceerd tijdens een pop-upevenement in Cannes Lions. Tijdens de sessie, die plaatsvond op vrijdag 21 juni, kwamen pioniers uit de creatieve sector en mediawereld samen om de meest bijzondere concepten en activaties te verkennen.

Deelnemers

Tot de deelnemers behoorden Jimmy Knowles (Global Head of Experiential bij Canva), Judy Lee (Senior Director, Global Brand Experiences bij Pinterest), Shauna Little (Vice-president Advertising Solutions and Marketing bij The Washington Post) en Claudia Hall (Event Director bij IBTM World).

Claudia Hall: “De workshop Exceptional Experiences in Cannes Lions was een eerbetoon aan het harde werk van eventplanners en marketeers om bijzondere activaties en verhalen te creëren. We bespraken de verschillende manieren om onze communities bij elkaar te brengen en langdurige partnerschips op te bouwen, inclusief de dagelijkse uitdagingen waarmee eventplanners worden geconfronteerd, zoals het gebruik van AI om de efficiëntie te vergroten zonder de authenticiteit te verliezen die onze evenementen zouden moeten bieden.”

Exclusieve workshop

Exceptional Experiences is voortgekomen uit het programma voor corporate eventmarketeers tijdens IBTM World 2023 en is ontworpen om de toekomstige routekaart voor de evenementenindustrie te ontwikkelen. Het zal bestaan ​​uit een exclusieve workshop op uitnodiging op IBTM World in Barcelona voor senior executives, vicep-residents en invloedrijke leiders uit verschillende sectoren op tijdens de eerste beursdag 19 november,

Exceptional Experiences Forum

Op dag twee, 20 november, vindt IBTM’s Exceptional Experiences Forum plaats op de Main Stage. Deze speciale contentstroom biedt educatieve sessies over onderwerpen als hoe je AI en technologie kunt benutten, je community kunt opbouwen en een blijvende, positieve impact op de deelnemers kunt achterlaten.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief