Beurzen

Huis & Tuin Rijswijk

De eerste editie van de beurs Huis & Tuin die op 21, 22 en 23 april in Evenementenhal Rijswijk plaatsvond is achter de rug. Ruim 90 exposanten hebben alles uit de kast gehaald om de bezoekers te laten genieten van al het moois wat er te zien is op het gebied van woning- en tuininrichting. Er werden op diverse wijzen presentaties gegeven van producten, diensten en entertainment. De eerste editie van de beurs Huis & Tuin die op 21, 22 en 23 april in Evenementenhal Rijswijk plaatsvond is achter de rug. Ruim 90 exposanten hebben alles uit de kast gehaald om de bezoekers te laten genieten van al het moois wat er te zien is op het gebied van woning- en tuininrichting. Er werden op diverse wijzen presentaties gegeven van producten, diensten en entertainment.

Ruim 4000 mensen hebben de Huis & Tuin beurs bezocht. De bezoekers van de beurs hebben zich op alle gebieden voor in en om het huis kunnen laten informeren en inspireren. Zo werd er advies gegeven op het gebied van interieur, tuininrichting en zelfs op financieel gebied voor bijvoorbeeld een hypotheek of nieuwe keuken.

 Er zijn presentaties gegeven van diverse soorten vloeren, meubels, binnen- en buitenkeukens, verlichting en huis- en tuindecoratie. Ook heeft de bezoeker kunnen zien hoe de tuin is in te richten met prachtige tuinmeubelen van beton, teakhout of gevlochten kunststof. Een modeltuin heeft laten zien hoe de tuin creatief kan worden ingericht met diverse soorten beplanting, verlichting en fonteinen.

 Ook voor verbouwingen of aanpassingen aan de woning heeft de bezoeker inspiratie op kunnen doen voor bijvoorbeeld het plaatsen van wanden, zonwering, kozijnen, een dakkapel, airconditioning, beveiligingssystemen en CV- en HR-Ketels.

 Daarnaast zijn de bezoekers ook verrast met diverse proeverijen. Op het terras van Ramblas on Tour werden op Spaanse wijze kookdemonstraties gegeven. De bezoekers hebben hier kunnen genieten van heerlijke tapas onder het genot van een glas Spaanse wijn.

Op het Horecaplaza was op zondag 23 april jazzorkest de Woodstreet Big Band aanwezig, die naast de beurs Huis & Tuin ervoor zorgde dat het voor de bezoekers een swingende en gezellige middag werd.

Een bezoek aan de beurs Huis & Tuin werd erg divers en sfeervol bevonden. Er is volop inspiratie opgedaan. Exposanten hebben aangegeven volgend jaar weer van de partij te zijn met een uitgebreider assortiment.

Kortom: Op de beurs Huis & Tuin 2006 was veel te zien, te proeven en te doen en zal zeker ook volgend jaar weer plaats vinden.

 Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken, www.evenementenhalrijswijk.nl.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief