Beurzen

Huis & Tuin in FEC

De beurs Huis & Tuin, gehouden van 2 t/m 5 maart in het FEC te Leeuwarden, trok 30.270 bezoekers. Dit zorgde de afgelopen dagen voor drukke gangpaden en een gezellige sfeer. Woningzoekenden en tuingeïnteresseerde bezoekers trotseerden de sneeuw en werden geïnspireerd door grote bouwprojecten, mooie woningen, bloeiende planten en geurende voorjaarsbloemen.

Winnaar Hoveniersbokaal 2006

Zaterdagmiddag werd de jaarlijkse, fel begeerde, Hoveniersbokaal uitgereikt door niemand minder dan Lodewijk Hoekstra, bekend van Eigen Huis & Tuin.

Abeltje de Lang, projectmanager Huis & Tuin: “Het publiek kon kiezen uit 19 modeltuinen van 50 tot 360 m2. Winnaar van de bokaal werd Hoveniersbedrijf André Tuinier uit Sneek. Hij bouwde met zijn medewerkers ruim een week aan de grootste modeltuin van de beurs. Kenmerken van de schitterende modeltuin waren de vijvers, watervallen, natuurlijke elementen, vlonders en strakke lijnen“.

Beste tuinbeurs van Nederland

De organisatie kijkt met veel voldoening terug op een kwalitatief zeer hoogwaardige beurs. “Standhouders riepen het al een paar jaar maar nu hoorden we het ook van bezoekers. Vrijdag kwamen er zelfs mensen die verschillende nationale tuinbeurzen hadden bezocht naar Huis & Tuin. Zij konden vertellen dat Huis & Tuin zich met recht dé Tuinbeurs van Nederland mag noemen wat betreft, hoeveelheid modeltuinen, aankleding en sfeer. Een beter en groter compliment kunnen we niet krijgen“, aldus projectmanager Abeltje de Lang.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief