Beurzen

Huis & Appartement

De derde editie van de beurs Huis & Appartement die 10 t/m 13 november plaatsvond in Ahoy’ Rotterdam is succesvol verlopen. In een eerste reactie gaven zowel exposanten als bezoekers aan tevreden zijn. Exposanten zijn met name te spreken over de koopkrachtige bezoekers die bovendien zeer gericht de beurs bezoeken.

De omslag van een van oorsprong zakelijk georiënteerd evenement naar een consumentenevenement slaat duidelijk aan. Dat blijkt ook uit de bezoekersaantallen. Met bijna 13.000 personen bezochten dan ook meer mensen dan vorig jaar de beurs die inspiratie en informatie biedt over bouwen, verbouwen, onderhouden, kopen en verhuizen. Huis en Appartement 2006 vindt plaats van 9 t/m 12 november in Ahoy’ Rotterdam.

 

De modelwoning die dit jaar het middelpunt vormde van de beursvloer was een groot succes. Veel enthousiaste bezoekers bezochten de zeer complete woning die producten van exposanten toonde in een levensechte situatie; van keuken en badkamer tot aan een dakkapel en garage, zelfs een tuin was speciaal voor dit project aangelegd en voorzien van een thermobad.

 

Het symposium van AEDES/VvE Belang en de symposia van Centraal Beheer/Planbuilding en VvE Belang trokken in totaal ruim duizend geïnteresseerden naar Ahoy’. Veel bestuursleden van VvE’s uit het hele land bezochten vervolgens de beurs. De aandacht van deze groep ging in het bijzonder uit naar de speciale VvE-sectie op de beursvloer.

 

Voor de bezoekers aan de beurs waren verschillende prijzen te winnen, zoals een gratis professioneel advies van een architect, een keuken t.w.v. 7.500,00, een beveiligingssysteem t.w.v. 3.000,00, een ballonvaart voor 2 personen en een reis naar Sri Lanka voor 2 personen. De winnaars ontvangen binnenkort rechtstreeks bericht en worden tevens gepubliceerd op de website www.huisenappartement.nl.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief