Congressen

Hubert-Jan van Catz nieuwe general manager Best Western Gouda

Hubert-Jan Catz is de nieuwe general manager van Best western Plus City Hotel Gouda. Hij is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het behalen van de kwalitatieve en financiële doelstellingen van de gehele hoteloperatie en neemt daarmee de dagelijkse leiding van het hotel met 101 hotelkamers en 7 vergaderzalen op zich.

Volgende stap

Van Catz was de afgelopen jaren operationeel verantwoordelijk voor het hotel en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als allround hotelprofessional. Op dit proces volgt nu de volgende stap. De hoteleigenaren, Titus Stoelinga en Marcel Rutten, hebben er vertrouwen in dat zij, samen met Van Catz en het team, een mooie toekomst tegemoet gaan waarbij de continuïteit en kwaliteit van het hotel gewaarborgd blijven.

Ervaring

Na van 2002 tot 2006 de Hotelschool in Den Haag te hebben doorlopen heeft Van Catz nationale en internationale ervaring opgedaan bij Private Members Club Skibo Castle Schotland, Dusit Dubai en als Service Manager bij Mercure Den Haag. Na de overstap als F&B Manager bij Bilderberg Parkhotel Rotterdam is hij nu sinds 1 maart 2013 in dienst bij Best Western Plus City Hotel Gouda.

Hubert-Jan van Catz: “Ik ben zeer verheugd dat ik deze mooie functie mag gaan vervullen voor ons hotel in Gouda. Samen met ons enthousiaste team van medewerkers kijk ik vol vertrouwen uit naar een mooie toekomst voor ons hotel, waarbij wij onze kwaliteit en gastvrijheid blijven uitdragen. De samenwerking met Best Western Hotels & Resorts en onze zuster hotels in Den Haag en Woerden kan ons daarbij alleen maar versterken”.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief