Congressen

HSMAI introduceert RevenueProfs

HSMAI Global heeft onlangs revenue management officieel als derde focusgebied, naast sales & marketing, toegevoegd. Het Nederlandse chapter volgt en start op dinsdag 28 oktober in Casa400 in Amsterdam met een aparte serie activiteiten onder de naam RevenueProfs.
 
Zo zullen René Nieuwmans (Expedia) en Ronald van den Hoff (Seats2meet.com) tijdens deze middag als eerste expertsprekers ingaan op zowel recente- en verwachte ontwikkelingen op het gebied van revenue management als nieuwe business modellen. Het programma is toegankelijk voor zowel HSMAI-leden als niet leden.
 
Revenue Management – het op basis van onder andere forecast en historische gegevens verkopen van een product of dienst tegen de optimale prijs – is in veel organisaties inmiddels een apart aandachtsgebied en in veel gevallen zelfs een aparte functie geworden. Het HSMAI RevenueProf programma is speciaal gericht op hospitality professionals met een directe verantwoordelijkheid voor Revenue Optimization en prijzen. Het programma aanbod zal zich richten op de commerciële uitdagingen waarmee de markt wordt geconfronteerd, de implicaties die zij  hebben op de huidige bedrijfsvoering, maar vooral ook op de strategische- en praktische oplossingen. 
 
“Het Revenue Management landschap verandert in een razendsnel tempo. Niet alleen door nieuwe technieken en distributiekanalen, maar ook door geheel nieuwe aanbieders uit steeds vaker onverwachte hoek: de zogenaamde Gamechangers,” aldus Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI Nederland. “Het succes van onze leden – professionals die verantwoordelijk zijn voor marketing, sales en revenue management in de gastvrijheidsbranche – zal daarbij steeds bepalender zijn voor het commerciële succes van hun organisatie. En dat is afhankelijk van de mate waarin zij er, als RevenueProfs, in slagen hun prestaties te optimaliseren in de deze snel veranderende marktomstandigheden.”

Programma 28 oktober (Casa400 Amsterdam):

14.00 – 14.30      Ontvangst
14.30 – 14.45      Introductie ‘RevenueProfs’
14.45 – 15.30      René Nieuwmans – Expedia
15.30 – 16.00      Pauze
16.00 – 16.45      Ronald van den Hoff – Seats2meet.com
16.45 – 18.00      Netwerkborrel
 

Deelname en meer informatie

Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor HSMAI leden. Introducés en niet-leden betalen 25 euro plus BTW voor deelname. Meer info via www.hsmai.nl.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief